ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
دو بلال بزرگ برای تهیه این کوکو کافی است .
زمان آماده سازی10دقیقه
زمان پخت:40دقیقه
مواد لازم برای 16عدد کوکو:
شیر:نصف پیمانه
تخم مرغ:2عدد
پنیر پیتزا:نصف پیمانه
دانه های ذرت:2پیمانه
کدو:2عدد متوسط ,درشت خورد شود
فلفل دلمه ای کوچک:1عدد بصورت رشته ای ریز شود
تره تازه:2قاشق غذا خوری خرد شود
روغن زیتون:2قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی :مقداری,هنگام مصرف
چند عدد برگ کاهو هنگام مصرف
طرز تهیه:
در کاسه ای بزرگ شیر*تخم مرغ وپنیر را خوب با هم مخلوط کنید.در حلی که مخلوط را هم می زنید,کم کم آرد را به آن اضافه کرده ته به صورت خمیر نرمی در آید.
ذرت*کدو*فلفل وتره را به مخلوط اضافهکرده و هم بزنید.
روغن را درون تابه ای نچسب گرم کرده و با قاشق از مخلوط برداشته و درون روغن آن را سورخ کنید.کوکوی آماده شده را می توانید به صورت گرم یا سرد همراه با سس گوجه فرنگی و کاهو میل کنید.
نوش جان